5do7

Autor Promocija ATV, ATV

Objavljeno: 15:00, 20.09.2017

Septembar je mjesec u kojem je udar na novčanik i kućne budžete najjači. Spremanje zimnice, početak školske godine i nabavka ogreva samo su neki od većih izdataka sa kojima se građani bore. Da li je postala umjetnost “izvući” se iz septembra? Prosječna plata danas pokriva samo 44 odsto potrošačke korpe, a šta šta spada u ostalih 56 odsto kojih se većina mora odreći? Jesmo li redovi za besplatne obroke sve duži?

Vaše komentare čitamo u emisiji.

Pozivi uživo u emisiji na broj 051-348-232!

OPIS EMISIJE: 

“5-7” u domove, na tv ekrane širom Republike Srpske i BiH donosi najrelevantnije i najzanimljivije priče dana i to od ponedjeljka do četvrtka, u terminu od 17 do 19 časova.

Poznato tv lice, Urednik i voditelj emisije, Predrag Ćurković gledaocima donosi događaje dana, uz kratak osvrt na najvažnije vijesti do 17 časova, a one priče koje su od posebnog interesa i važnosti će obraditi kroz studijske intervjue s relevantnim i stručnim gostima koji će biti gosti u studiju ATV-a.

Prvi dio emisije od 17 časova je rezervisan za informativni program. Prezentovaćemo Vam najnovije vijesti iz regiona i svijeta.

“5-7” će svakog dana donositi svježe vijesti sa sportskih terena, domaće i strane showbizz scene, preglede društvenih događaja, kao i aktuelne teme iz oblasti zdravlja ali i običnim lifestyle temama o kojima svi svakodnevno raspravljamo.

Ako želite da vaš komentar na temu iz 5do7 pročitamo u emisiji možete ga ostaviti na našoj Fejsbuk stranici.

Ostavite komentar:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone