5do7

Autor Promocija ATV, ATV

Objavljeno: 14:30, 17.01.2018

Ubistvo Olivera Ivanovića ponovo je podiglo tenzije u regiji. Hoće li to biti okidač za novu krizu na Balkanu?

Sa druge strane priča o paravojnim formacijama dodatno podgrijava tenzije i izazvala je pažnju i stranih medija.

Hoće li ovo biti teme političkih prepucavanja i u ovoj izbornoj godini?

U sportskom dijelu pogledajte intervju sa novim selektorom fudbalske reprezentacije BiH, Robetom Prosinečkim. Sa kakvim ambicijama Prosinečki ulazi u novu fudbalsku etapu svoje karijere, šta misli o basnoslovnim transferima u svijetu fudbala i trenerskom pozivu saznajte danas u novom izdanju emisije “5do7”.

OPIS EMISIJE: 

“5-7” u domove, na tv ekrane širom Republike Srpske i BiH donosi najrelevantnije i najzanimljivije priče dana i to od ponedjeljka do četvrtka, u terminu od 17 do 19 časova.

Poznato tv lice, Urednik i voditelj emisije, Predrag Ćurković gledaocima donosi događaje dana, uz kratak osvrt na najvažnije vijesti do 17 časova, a one priče koje su od posebnog interesa i važnosti će obraditi kroz studijske intervjue s relevantnim i stručnim gostima koji će biti gosti u studiju ATV-a.

Prvi dio emisije od 17 časova je rezervisan za informativni program. Prezentovaćemo Vam najnovije vijesti iz regiona i svijeta.

“5-7” će svakog dana donositi svježe vijesti sa sportskih terena, domaće i strane showbizz scene, preglede društvenih događaja, kao i aktuelne teme iz oblasti zdravlja ali i običnim lifestyle temama o kojima svi svakodnevno raspravljamo.

Ako želite da vaš komentar na temu iz 5do7 pročitamo u emisiji možete ga ostaviti na našoj Fejsbuk stranici.

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone