Čubrilović: Cijela Srpska uz Grujičića

  • 11.10.2017. 07:50

Predsjednik Narodne skupštine RS Nedeljko Čubrilović i načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić razgovarali su u utorak o projektima za otvaranje novih radnih mjesta u realnom sektoru i dogovorili se da u narednih petnaestak dana u ovu opštinu dođe nekoliko ministara da bi se definisali uslovi realizacije tih projekata.

Riječ je o projektima koje je pripremila ova lokalna zajednica, koja namjerava da obezbijedi podršku za njihovu realizaciju.

- Sve institucije Srpske stoje uz ovo rukovodstvo i Srebrenicu, koja zaslužuje posebnu pažnju, jer sve ono što se dešavalo treba da bude opomena, ali i podstrek za bolju saradnju, brži razvoj i svjetliju budućnost - poručio je Čubrilović.

Mladen Grujičić, načelnik opštine Srebrenica, rekao je da je za Srebrenicu važno da se realizuju privredni projekti i da ekonomski status bude na višem nivou, čime će se sva ostala pitanja lakše rešavati.

On je ocijenio da svi u ovoj opštini shvataju da samo zajednički rad, međusobno uvažavanje i izgradnja povjerenja donose stabilnost i omogućavaju razvoj i bolje uslove života za sve.

- Stvaranje tenzija ne odgovara ni Srbima, ni Bošnjacima, jer to može da odbije investitore koji su zainteresovani da ulažu i već su prisutni u Srebrenici. Svjesni smo težine života i želimo da stvorimo bolje uslove za život i ostanak stanovnika na ovom prostoru - kaže Grujičić.

POVJERENjE

Želimo da očuvamo kurs stabilnosti, međusobnog povjerenja, suživota i razvoja u ovoj sredini - poručio je juče Grujičić.

(Novosti)