5 do 7

Autor Tanja, ATV

Objavljeno: 16:20, 25.05.2017

Marko Pavić traži ostavku Petra Đokića! Naelektrisana atmosfera, ali koalicija ostaje stabilna, poručuje Milorad Dodik! Burno i u SDS-u!

Dio članova ogorčen zbog izbora Mladena Kajkuta za novog predsjednika Gradskog odbora SDS-a! Sve se dešava pred glasanje o nepovjerenju Vladi RS zakano za 31. maj tačno u podne!

Šta vi mislite o uzburkanoj političkoj situaciji u RS? Kako komentarišete najnovija dešavanja? Vaše komentare očekujemo u emisiji

OPIS EMISIJE: 

“5-7” u domove, na tv ekrane širom Republike Srpske i BiH donosi najrelevantnije i najzanimljivije priče dana i to od ponedjeljka do četvrtka, u terminu od 17 do 19 časova.

Poznato tv lice, Urednik i voditelj emisije, Predrag Ćurković gledaocima donosi događaje dana, uz kratak osvrt na najvažnije vijesti do 17 časova, a one priče koje su od posebnog interesa i važnosti će obraditi kroz studijske intervjue s relevantnim i stručnim gostima koji će biti gosti u studiju ATV-a.

Prvi dio emisije od 17 časova je rezervisan za informativni program. Prezentovaćemo Vam najnovije vijesti iz regiona i svijeta.

“5-7” će svakog dana donositi svježe vijesti sa sportskih terena, domaće i strane showbizz scene, preglede društvenih događaja, kao i aktuelne teme iz oblasti zdravlja ali i običnim lifestyle temama o kojima svi svakodnevno raspravljamo.

Ako želite da vaš komentar na temu iz 5do7 pročitamo u emisiji možete ga ostaviti na našoj Fejsbuk stranici.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
  • Slavko

    Problem prašine može biti veliki. Taloženja i alergijske pojave. Prašina sječke i produkti sagorijevanja sa smolom koja je ljepliva (vidi vraga). Ove zime se vidjelo na sniježnom pokrivaču šta se dešava i šta pada na tlo. Buka mašina za sječenje idr. U svakom slučaju treba sakupiti iskustva opština koje su ovo primjenile pa analizirati ideju sa svih aspekata. Ono što je sigurno; porašće prihodi autopraonica i prodaja mašina za sušenje veša.